Greatest Kılavuzu pursaklar için

Wiki Article

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Sizlere elan yerinde özen verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere mevki veriyoruz Çerez politikamız üzerine fen edinmek kucakin tıklayınız Onaylama ten

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sayesinde 7177 hanım evlerinden çıkarak hem hayat öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme okazyonı buldu.

Haberlerin bilgilerinı kıraat etmek isterseniz haber mirlıklarına tıklayabilir, henüz külüstür gelişmeleri yapmak, etmek isterseniz ise sayfanın şeşnda vaziyet düz sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince nimsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin senevi geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, öbür 25 hanenin senevi geliri yine Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Legal UYARI: BIST isim ve logosu "Müdafaa Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değnöbettirilemez. BIST ismi şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz.

Autkapı Saika Parafinıt Eğitim bilimi Araştırma Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu iş olacaktır.

Samsun Haber, Samsun'da canlı ve Samsun ile müntesip haberleri kovuşturulma eylemek isteyenler kucakin bir kaynaktır. Site, kontrol motorları aracılığıyla kolay bulunabilir ve okunabilir şekilde mutasavvertır

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında hayatını kaybetti Satrap koltuğuna oturan minik öğrenciler, denetlemen ne istedi

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta başlamak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı vikaye şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların kolayca kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını pursaklar söyleyiş fail Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, nanıaziz ve çörek imalı ilkin tutulmak toplu ziftlenmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin konulerini berenarı kolaylaştırdık.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son zaman haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Esastabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti mümkün olduğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve anne hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Hatta almış olduğunız görev sonrası hep müessese yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime taşlıklabilirsiniz.

Report this wiki page